Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Traumaterapiakeskus on jo 20 vuoden ajan kerännyt asiantuntemusta pitkäaikaisen, vakavan ja varhaisen traumatisoitumisen hoitoon liittyen.  Olemme kehittäneet ja tuoneet Suomeen kliiniseen kokemukseen pohjaavia lähestymistapoja/työmuotoja.

Koulutusten järjestäminen ja kirjojen kustantaminen ovat hyviksi koettuja keinoja laajentaa ja syventää traumatietoutta Suomessa.


Apua vanhemmuuteen opas on nyt ladattavissa
-tietoa kaltoinkohtelusta juontuvien vanhemmuuden pulmien kanssa selviytymiseen

(Traumaterapiakeskus ry: Vakava traumatisoituminen ja vanhemmuus –projekti  2012-2016)


Orjuus sisälläni- "Olen vanki - olen kiinni eilisessä, päättymättömässä eilisessä" kuunneltavissa Yle Areenalla.


Sensomotorinen_psykoterapia_etukansi.jpg

"Sensomotorinen psykoterapia - Keinoja trauman ja kiintymyssuhdevaurioiden hoitoon" kirja on nyt myynnissä.  Kirjan voit tilata verkkokaupastamme.


"Hoivattavaa vanhemmuutta" kirja nyt myynnissä verkkokaupassamme

Kirjan hinta 44 e (sis. alv 10%)


Elisabeth Rehn avasi kriisi- ja traumakonferenssin:
Elisabeth Rehn kriisi- ja traumakonferenssissa: Suomeen mahtuu lisää pakolaisiaTulostettava konferenssiesite

Konferenssi_2018.jpg "HÄPEÄSTÄ MYÖTÄTUNTOON - näkökulmia vakavaan traumatisoitumiseen"

Kirja tuo kaivattua suomalaista näkökulmaa vakavaan traumatisoitumiseen, jonka syistä ja hoidosta on Suomessa kirjoitettu vähän.  Kirja koostuu 19 suomalaisen psykoterapeutin ajankohtaisista artikkeleista.  Kirjoittajat edustavat lähtökohdiltaan eri psykoterapiasuuntauksia ja heillä kaikilla on pitkä kliininen kokemus sekä laaja traumapsykoterapian asiantuntemus.

Artikkeleissa tarkastellaan vakavaan traumatisoitumiseen liittyviä kysymyksiä monipuolisesti niin psyykkisellä, neurologisella, sensomotorisella kuin yhteiskunnallisellakin tasolla.


Euroopassa toimii Euroopan trauma-ja dissosiaatiojärjestö ESTD. ESTD: n jäseneksi liittymällä pääsee samalla jäseneksi myös ISSD:hen (eli maailman dissosiaatiojärjestöön). ISSD:n jäsenille tarkoitetuilla sivuilla on paljon trauma-alan kirjallisuutta saatavilla esimerkiksi Journal of Trauma and Dissociation- lehden vuosikerrat sekä monia muita trauma-alan julkaisuja. Jäsenmaksuun kuuluu Journal of Trauma and Dissociation lehti sähköisessä muodossa.

ESTD järjestää joka toinen vuosi konferensseja Euroopassa, seuraava on 2017 Sveitsissä.